Medialight fikar

Lediga Tjänster

HELTID
Säljare
Göteborg

Vi är nu på jakt efter en driven säljare till vårt kontor i Göteborg. Söker du nytt jobb och har erfarenhet som säljare, då ser vi gärna att du läser mer om tjänsten via knappen nedan och skickar in en ansökan till oss.

Sök tjänsten här!

PRAKTIK
Praktik som Copywriter/skribent
Göteborg

Nu söker vi dig som söker praktik som copywriter/skribent och vill jobba med oss på vårt kontor i Göteborg. Du kommer vara med i vårt produktionsarbete när det gäller hemsidor, annonstexter osv. Läs mer om tjänsten i länken nedan och skicka in din ansökan!

Sök tjänsten här!

HELTID
Copywriter/skribent
Göteborg

Vi är alltid ute efter copywriters/skribenter som vill jobba med oss på vårt kontor i Göteborg. Du kommer vara med i vårt produktionsarbete när det gäller hemsidor, annonstexter osv. Kontakta oss om du vill höra mer om vad vi kan erbjuda hos oss.

Intresserad? Kontakta oss här!

DELTID
Front end-utvecklare
Umeå

Till kontoret i Umeå söker vi nu dig som är Front end-utvecklare och letar efter ett extrajobb. Våra utvecklare vill ha en ny härlig medarbetare som kan avlasta gällande design och affärssystem. Läs mer och sök jobbet här nedan.

Sök tjänsten här!

HELTID
SEO-tekniker
Umeå

Vi behöver bli fler SEO-tekniker och söker dig som har goda kunskaper inom webb och sökmotoroptimering. Du kommer jobba med vårt produktionsteam på kontoret i Umeå och arbeta med komplexa kundcase. Sök tjänsten nedan.

Sök tjänsten här!

Kontakta oss

Har du några frågor om en tjänst? Kontakta oss gärna på något av följande sätt:

Besöksadress

Västra Esplanaden 9A, Umeå
Bror Nilssons gata 5, Göteborg

Telefon

010-206 90 60

google partners
E-post

[email protected]
[email protected]