Medialight fikar

Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Vi växer så det knakar och söker därför nya kollegor! Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga tjänster här nedan och se om någon passar in på dig. Hittar du inte något som passar dig, skicka istället en spontanansökan till info@medialight.se – kanske är vi i behov av just din kompetens?

HELTID/DELTID
Webbdesigner till Göteborg
Göteborg

Vi växer så det knakar och söker nu en person i Göteborg som är grym på design och har ett stort intresse för det digitala. Har du relevant erfarenhet som webbdesigner och vill jobba på ett ungt och växande bolag? Skicka då en ansökan till oss så kanske det är du som är vår nya stjärna.

Läs mer om tjänsten och sök här!

HELTID
Säljare
Göteborg

Vi är alltid på jakt efter drivna säljare till vårt kontor i Göteborg. Söker du nytt jobb och har erfarenhet som säljare? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi träffas över en kopp kaffe och berätta mer om vad vi kan erbjuda.

Sök genom att kontakta Johan Jonsson här!

HELTID/DELTID
Webbdesigner till Umeå
Umeå

Vi växer så det knakar och söker nu en person i Umeå som är grym på design och har ett stort intresse för det digitala. Har du relevant erfarenhet som webbdesigner och vill jobba på ett ungt och växande bolag? Skicka då en ansökan till oss så kanske det är du som är vår nya stjärna.

Läs mer om tjänsten och sök här!

Kontakta oss

Har du några frågor om en tjänst? Kontakta oss gärna på något av följande sätt:

Besöksadress

Bror Nilssons gata 5, Göteborg
Klarabergsviadukten 63, Stockholm
Västra Esplanaden 9A, Umeå

Telefon

010-206 90 60

google partners
E-post

info@medialight.se
support@medialight.se