Medialight fikar

Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Vi växer så det knakar och söker därför nya kollegor! Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga tjänster här nedan och se om någon passar in på dig. Hittar du inte något som passar dig, skicka istället en spontanansökan till [email protected] – kanske är vi i behov av just din kompetens?

HELTID
Säljare
Göteborg

Vi är alltid på jakt efter drivna säljare till vårt kontor i Göteborg. Just nu söker vi en Account Manager som ska vara med och ta bolaget till nästa kliv. Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning och vill bli Sveriges bästa säljare. Är du redo för det? Då träffar vi gärna dig!

Läs mer om tjänsten och sök här!

HELTID
Webbdesigner
Göteborg

Vi växer så det knakar och söker nu en person i Göteborg som är grym på design och har ett stort intresse för det digitala. Har du relevant erfarenhet som webbdesigner och vill jobba på ett ungt och växande bolag? Skicka då en ansökan till oss så kanske det är du som är vår nya stjärna.

Läs mer om tjänsten och sök här!

PRAKTIK
Praktikant inom content
Göteborg

Älskar du att skriva och har ett brinnande intresse för att lära dig mer om att skriva för den digitala användaren? Då ska du söka dig till oss! Vi söker nämligen, till VT18, 1-2 skribenter som tillsammans med vår copywriter och våra webbdesigners ska utforma hemsidor till våra kunder.

Läs mer om tjänsten och sök här!

PRAKTIK
Finsktalande praktikant inom content
Göteborg

Trivs du med att producera text och pratar/skriver finska obehindrat? Då har vi en roll till dig på vårt kontor i Göteborg. Vi söker nämligen, till VT18, en finsktalande praktikant som ska arbeta med översättning och textproduktion till en av våra större kunder i Finland.

Läs mer om tjänsten och sök här!

PRAKTIK
Finsktalande praktikant inom content
Umeå

Trivs du med att producera text och pratar/skriver finska obehindrat? Då har vi en roll till dig på vårt kontor i Umeå. Vi söker nämligen, till VT18, en finsktalande praktikant som ska arbeta med översättning och textproduktion till en av våra större kunder i Finland.

Läs mer om tjänsten och sök här!

Kontakta oss

Har du några frågor om en tjänst? Kontakta oss gärna på något av följande sätt:

Besöksadress

Bror Nilssons gata 5, Göteborg
Klarabergsviadukten 63, Stockholm
Västra Esplanaden 9A, Umeå

Telefon

010-206 90 60

google partners