Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Vi växer så det knakar och söker därför nya kollegor! Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga tjänster här nedan och se om någon passar in på dig. Hittar du inte något som passar dig, skicka istället en spontanansökan till info@medialight.se – kanske är vi i behov av just din kompetens?

HELTID
Säljare
Göteborg

Vi är nu på jakt efter en driven säljare till vårt kontor i Göteborg. Söker du nytt jobb och har erfarenhet som säljare, då ser vi gärna att du läser mer om tjänsten via knappen nedan och skickar in en ansökan till oss.

Sök tjänsten här!

HELTID
Copywriter/skribent
Göteborg

Nu söker vi en copywriter/skribent som vill jobba med oss på vårt kontor i Göteborg. Du kommer vara med i vårt produktionsarbete när det gäller hemsidor, annonstexter osv. Läs mer om tjänsten i länken nedan och skicka in din ansökan!

Sök tjänsten här!

PRAKTIK
Praktik som Copywriter/skribent
Göteborg

Nu söker vi dig som söker praktik som copywriter/skribent och vill jobba med oss på vårt kontor i Göteborg. Du kommer vara med i vårt produktionsarbete när det gäller hemsidor, annonstexter osv. Läs mer om tjänsten i länken nedan och skicka in din ansökan!

Sök tjänsten här!

DELTID
Front end-utvecklare
Umeå

Till kontoret i Umeå söker vi nu dig som är Front end-utvecklare och letar efter ett extrajobb. Våra utvecklare vill ha en ny härlig medarbetare som kan avlasta gällande design och affärssystem. Läs mer och sök jobbet här nedan.

Sök tjänsten här!

HELTID
SEO-tekniker
Umeå

Vi behöver bli fler SEO-tekniker och söker dig som har goda kunskaper inom webb och sökmotoroptimering. Du kommer jobba med vårt produktionsteam på kontoret i Umeå och arbeta med komplexa kundcase. Sök tjänsten nedan.

Sök tjänsten här!

Kontakta oss

Har du några frågor om en tjänst? Kontakta oss gärna på något av följande sätt:

Besöksadress

Västra Esplanaden 9A, Umeå
Bror Nilssons gata 5, Göteborg

Telefon

010-206 90 60

E-post

info@medialight.se
support@medialight.se