Medialight fikar

Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Vi växer så det knakar och söker därför nya kollegor! Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga tjänster här nedan och se om någon passar in på dig. Hittar du inte något som passar dig, skicka istället en spontanansökan till [email protected] – kanske är vi i behov av just din kompetens?

HELTID
Account Manager
Göteborg

Vi är alltid på jakt efter drivna säljare till vårt kontor i Göteborg. Just nu söker vi en Account Manager som ska vara med och ta bolaget till nästa nivå. Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning och vill bli Sveriges bästa säljare. Är du redo för det? Då träffar vi gärna dig!

Läs mer om tjänsten och sök här!

HELTID/DELTID
Praktikant inom content
Göteborg

Är du kreativ, älskar att skriva och söker praktikplats till hösten 2018? Då tycker vi att du ska söka dig till oss. Nu söker vi studenter som vill praktisera som skribent i vårt content-team i Göteborg! Vi erbjuder en rolig och kreativ skribenttjänst med fokus på Google & SEO. Nyfiken på att veta mer?

Mejla här för att söka eller veta mer!

HELTID
Fullstack-utvecklare
Umeå

Nu är vi på jakt efter en utvecklare till vårt utvecklingsteam i Umeå. Vi söker en person som har en stor passion för programmering och ett stort driv. Har du både goda front end- och back end-kunskaper tycker vi att du ska läsa annonsen och se om du är den vi söker.

Läs mer om tjänsten och sök här!

HELTID
SEO-tekniker
Umeå

Vi växer och behöver förstärkning i vårt produktionsteam med ytterligare en SEO-tekniker. Har du ett stort intresse för statistik och analysering, samtidigt som du har goda kunskaper i HTML och CSS? Kanske har du även ett intresse för marknadsföring i allmänhet och Google i synnerhet? Se om detta är en tjänst som passar dig!

Läs mer om tjänsten och sök här!

Kontakta oss

Har du några frågor om en tjänst? Kontakta oss gärna på något av följande sätt:

Besöksadress

Bror Nilssons gata 5, Göteborg
Saltmätargatan 5, Stockholm
Västra Esplanaden 9A, Umeå

Telefon

010-206 90 60

google partners